Nacházíte se zde: Úvod / Odborné zdroje / Adresář výzkumných ústavů / Výzkumné ústavy / Ústav konzervace potravin VŠCHT

Ústav konzervace potravin VŠCHT

Ústav konzervace potravin VŠCHT

Ústav konzervace potravin VŠCHT

Technická 3

Praha 6 - Dejvice


166 28

Česká republika

Zdenka.Urbancikova@vscht.cz

http://www.vscht.cz/ktk/www_324/

220 443 002

220 444 455

Vysokoškolská výuka - bakalářské, magisterské a doktorské studium v oborech konzervace potravin, systémy jakosti, autenticita potravin, využití a likvidace vedlejších produktů a odpadů zemědělskopotravinářského komplexu, balení potravin, technologie ovoce a zeleniny, technologie masa, konzervárenská mikrobiologie, provozní metody analýzy potravin. Poradenská a konzultační činnost, bezpečnost potravin - detekce falšování a vad, technologie masa a zpracování ovoce a zeleniny, obaly, servis a analýzy.

Akce dokumentů

Oborové brány spadající pod Jednotnou informační bránu (JIB)
Knihovnictví a informační věda | Musica | Právo
Umění a architektura | Mezinárodní vztahy